Wat te doen bij overlijden

Wat te doen bij overlijden.

U kunt De Associatie Uitvaartverzorging 24 uur per dag bereiken via nummer 0800-0375.

Neemt u vooral de tijd. U kunt dag en nacht bellen, maar vaak is er geen haast geboden. Gun uzelf even de tijd om bij te komen en om uw naasten te bellen of te ontvangen.

Als iemand is overleden, moet een arts het overlijden vaststellen. Daarom is het belangrijk dat u de huisarts belt. Bij een overlijden in een zorginstelling (zoals een ziekenhuis of een verpleegtehuis) hoeft u niets te doen. Het verplegend personeel zorgt voor het inlichten van de arts.

Als u De Associatie Uitvaartverzorging belt en het overlijden meldt, dan wordt u een aantal vragen en maken wij de eerste afspraken met elkaar. Er wordt onder andere een afspraak gemaakt voor het bespreken van uw wensen voor de uitvaart. Dit gesprek duurt ongeveer twee uur.

Wij vragen u vriendelijk om bij de bespreking van de uitvaart de volgende papieren bij de hand te hebben:

Deze stukken kunt u alle in de Gezinsmap voor achterblijvers bewaren, maar zorg ervoor dat uw directe nabestaanden weten waar u deze heeft opgeborgen.

Lid worden

Via onderstaande link inschrijven komt u bij het invulformulier. Dit kunt u invullen en dan zullen wij zo snel mogelijk contact opnemen om u inschrijving te bekrachtigen.

Met trots ontwikkeld door LG Webdevelopment